Judo Cumhuriyet Kupasi Müsabakalari Sona Erdi

Judo il temsilciliginin faaliyet programinda yer alan ve 6 Ekim tarihinde 6 kulübün katilimi ile yapilan Iller arasi Cumhuriyet Kupasi müsabakalari sona erdi.

Judo Cumhuriyet Kupasi Müsabakalari Sona Erdi

Müsabakalara Konya Seydisehir ve Karaman’dan toplamda 6 kulüp katildi. Müsabakalar sonunda 15 altin madalya ile Konya birinci sirada yer alirken ikinci 6 altin madalya ile Seydisehir, üçüncü ise 5 altin madalya ile Karaman Türk Telekom spor kulübü oldu.

Il temsilcisi ve judo antrenörü Ahmet Ömre Türe yaptigi açiklamada, “Yapilan müsabakalar boyunca bizleri yalniz birakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu ya öncelikle tesekkür etmek istiyorum. Bir sporcunun gelismesi için bu tür iller arasi özel turnuvalar çok önemli sporcularimiz her ne kadar antrenmanlarini eksiksiz yapsalar bile baska biri ile maç yaparak kendilerine olan güvenlerini kazanmalari lazim. Çünkü Müsabiklik çok önemli sporcularimiz gerek kendi ilimizde gerekse baska illerde yapilan özel turnuvalarda yarisarak Türkiye Sampiyonalari öncesinde heyecanlarini yenerek kendilerine güvenleri geliyor. Buda sporcularimizi gelismelerinde büyük rol oynuyor. Ilimizde bu tür turnuvalari daha sik yaparak ve baska illerde ki özel turnuvalarda daha çok yaristirarak bizde sporcularimiza destek olacagiz. Emegi geçen herkese ve Ilimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü çalisanlarina tekrar tesekkür ederim” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284