Judo İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Karaman’da, Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan okullar arası yıldızlar judo il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Judo İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Atatürk Spor Kompleksi Judo Salonu’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yıldızlar judo il birinciliği müsabakaları dereceye giren sporcuların belirlenmesinin ardından sona erdi.
Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde 34 kiloda İsmail Ortapınar, 38 kiloda Ali Akça, 42 kiloda Celil Demir, 46 kiloda Mehmet Kandemir, 50 kiloda Batuhan Karabulut, 55 kiloda Murat Türegün, 60 kiloda Selçuk Kanar ve +66 kiloda Recep Yavuz, kızlar kategorisinde ise 40 kiloda Azranur Oğuz, 44 kiloda Rahime Şahin, 48 kiloda Esra Coşar ve 57 kiloda Fatmanur Altınbaş dereceye giren sporcular oldu.
Alınan sonuçların ardından oluşan genel sıralamada Siyahser Ortaokulu kızlar ve erkekler kategorisinde şampiyon olarak ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı. Erkekler kategorisinde Siyahser Ortaokulu’nun şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci, Kemal Reis Ortaokulu ise üçüncü olma başarısı gösteren takımlar oldu.
Müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları judo il temsilcisi Ahmet Ömre Türe ve judo antrenörü Fadim Sarvan Çakmak ve beden eğitimi öğretmeni Şerife Altunbaş tarafından takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284