Judo Kurslari Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü il spor merkezleri kapsaminda devam eden ücretsiz judo kurslarina ragbet her geçen gün artiyor.

Judo Kurslari Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Haziran ayinda açilisi yapilan Il Spor Merkezleri judo kurslari, antrenörler Fadim Sarvan ve Ahmet Ömre Türe nezaretinde judo salonunda devam ediyor.
Spor Il Müdürlügüne ait judo antrenman salonunda verilen kurslara çocuk ve gençler yogun ilgi gösteriyor. Hafta içi Sali, Çarsamba ve Persembe günleri 15.00-17.00 saatleri arasinda antrenör Fadim Sarvan ve Ahmet Ömre Türe nezaretinde gerçeklestirilen kurslar, açma-germe ve isinma hareketleriyle baslayarak, koordinasyon, esneklik, dayaniklilik kuvvet gibi özellikleri gelistirerek çocuklara judo sporunun incelikleri ögretiliyor.
Il Spor Merkezleri bünyesinde devam eden kurslari takip eden ve spor okullarinda minik sporculari sik sik ziyaret eden Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Judo kursuna katilan sporcular, gösterecekleri performans ile kis döneminde de egitimlerine devam edebilecek ve antrenörleri gözetiminde egitimleri düzenli bir sekilde devam ederek lisansli sporcu olarak Karaman sporuna katkida bulunacaklar” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284