Judonun Yildizlarindan Çok Güzel Hareketler

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam eden Judo Takimi, Afyonkarahisar’da düzenlenen ANALIG müsabakalarinda madalyalarla döndü.

Judonun Yildizlarindan Çok Güzel Hareketler

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam eden Judo Takimi, Afyonkarahisar’da düzenlenen ANALIG müsabakalarinda madalyalarla döndü.
Afyonkarahisar Spor Salonu’nda gerçeklestirilen Anadolu Yildizlar Ligi müsabakalarina Karaman Judo takiminin yani sira, Antalya, Isparta, Mersin, Adana, K.Maras, Hatay, Afyonkarahisar ve Burdur illerinden gelen 101 sporcu dereceye girebilmek için ter döktü.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan ile devam eden Judo Takimi, il içinde ve il disinda yapilan müsabakalarda gösterdigi performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Türkiye genelinde yildiz sporcularin ortaya çikarilmasi için Gençlik Spor Bakanligi tarafindan hayat geçirilen Yildizlar Anadolu Ligi projesine kapsaminda Afyon ilinde düzenlenen müsabakalarda da büyük bir basariya imza atan gelecegin judoculari basari grafigini her geçen gün daha da yukariya tasiyor.
Farkli illerden gelen sporcularin zorlu ve çekismeli mücadelelerine sahne olan müsabakalarda Karaman Judo ekibi, kizlar ve erkekler kategorisinde takim halinde ikinci olarak bir üst tura yükselme hakkini elde etti. Erkekler kategorisinde 38kg da Mehmet Serçeli birinci, 46kg da F.Enes Uysal birinci, 55kg da Tolgahan Seval üçüncü, 60kg da Halit Mumcuk üçüncü, 73kg da M.Ali Akkus üçüncü, kizlar kategorisinde ise; 36kg da Mihriban Dumaner üçüncü, 44kg da Ezgi Karademir birinci, 48kg da Aynur Elyigit üçüncü, 52kg da Esra Türegün ikinci ve 70kg da Beyza Nur Ari ikincilik elde eden sporcular oldu.
Judo takiminin il disinda yapilan müsabakalarda basarili sonuçlar alarak basari çitasini her geçen gün yükselttigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sporcularimizin elde etmis olduklari basari bizleri mutlu ediyor. Inaniyorum ki, judo takimimizin basarisi artarak devam edecek. Karaman artik judo da kendini kanitlamis bir sehir. Sporcularimizi ve antrenörlerimizi göstermis olduklari azim ve gayretlerinden dolayi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum’’ diye konustu. (Spor Servisi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284