Kamp Programi Belli Oldu

Ilimizi Bölgesel Amatör Lig (Bal Ligi)’nde temsil edecek olan Belediyespor’un Yönetim kurulu ve Teknik Sorumlu Kazim Nas, kamp programini belirledi.

Kamp Programi Belli Oldu
Belediyespor Yönetim Kurulu Baskani Haci Osman Ünüvar, “Genel Kurulun ardindan ilk is olarak yönetimdeki arkadaslarimizla görev dagilimi gerçeklestirdik. Hedefi olan bir takim olusturmak istiyoruz. Bu yüzden transferlere yogunlastik ve iç transferlerimizi tamamladik. Türkiye Futbol Federasyonu’nun, gruplari ve sezon açilis tarihini açiklamasini bekliyoruz. 15 Eylül sezon açilis tarihini tahminlerle yürüterek takimimizin kamp programini ve tarihlerini belirledik” dedi.
Buna göre Karaman Belediyespor’un Kamp Programi su sekilde olustu:
09 Agustos 2012 Takim toplanacak.
18 Agustos 2012 Izin
22 Agustos 2012 Takim tekrar Toplanacak.
01 Eylül 2012 Kamp (8 Gün) - 09 Eylül Kamp Sonu
13 Eylül 2012 Saat 14.00’de Takim Karaman’da Toplanacak.
15 Eylül 2012 Sezon Açilisi
Bu arada 4 ve 5 Agustos tarihlerinde, Kemal Kaynas Stadyumu’nda yerli ve gurbetçi futbolcu adaylarinin seçmelerinin gerçeklestirilecegini kaydeden Baskan Ünüvar, Belediyespor’da forma giymek isteyen tüm futbolcu adaylarini ve futbolseverleri saat 18.00’de yapilacak seçmelere bekledigini ifade etti.
Seçmelerin ardindan Belediyespor Futbol takimi, 9 Agustos’ta toplanacak ve siki bir kamp programi ile birlikte sezona hazirlanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284