Kamptan Dönen 70 Karamanspor Çalismalarina Devam Ediyor.

Antalya’da zorlu hava kosullarinda 7 gün süren kamp çalismalarini tamamlayarak Karaman’a dönen 70 Karamanspor yeni sezon hazirliklarina tesislerinde devam ediyor.

Kamptan Dönen 70 Karamanspor Çalismalarina Devam Ediyor.
Kamp döneminde idman sayisini günde ikiye çikaran Teknik direktör Cevdet Kök çift kalede yeni oyunculari denemeye devam etti. Orta sahayi yeni transferleri Akin ve Anil ile kuvvetlendiren Karaman Spor’un hücum ve gol oyuncusu bölgesindeki arayislari sürüyor.
Çift kale maçta yeni transferlerden Akin, Abdullah, Alex, Ahmediu göz doldururken oyunda etkili vuruslari ile Yusuf dikkat çekti. Orta sahada Hüseyin ve Muzaffer, savunmada Çagdas, Mehmet Ali, Emrah, Sedat basarili oyunlari ile dikkat çekti.
Teknik Direktör Cevdet Kök             “ Yeni oyuncularimizi denemeye devam ediyoruz. Pazar günü oynayacagimiz Aksaray Spor hazirlik maçindan sonra kararimiz verip artik ligin ikinci yarisindaki ilk maçimiza hazirlanacagiz” dedi.
70 Karaman Spor 15 Ocak Pazar günü Saat 13.30’de Bal Ligi 6. grup takimlarindan Aksaray Spor ile hazirlik maçi yapacak. Maça tüm Karamanli sporseverler davet edildiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284