Karadeniz Ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’na Karaman’dan 10 Sporcu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenecek Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’na Karaman’dan 10 sporcu milli takım kadrosuna davet edildi.

Karadeniz Ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’na Karaman’dan 10 Sporcu

Karadeniz ile Hazar Denizi’ne kıyısı olan ülkeleri bir araya getiren Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’na bu yıl Ordu ev sahipliği yapacak. Minik, yıldız, ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde bin 500’e yakın sporcunun mücadele edeceği Şampiyonada Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü karate takımından 10 sporcu milli takım kadrosuna davet edildi. Minikler ve yıldızlar kategorisinde milli formayı terletecek Karamanlı sporcular minikler kategorisinde Kayra Murat Görgü, Mustafa Uğur, Mustafa Enes Doğan, Ali Kemal Mert, Göktuğ Gökalp Mete ve Buğrahan Sever gibi isimlerden oluşurken, yıldızlar kategorisinde ise Enes Yeşil, Alihan Şekerci, Cansu Pan ve Ali Arı yer aldı.

Şampiyona öncesi antrenörleri İhsan Özbek eşliğinde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’i ziyaret eden sporcular, böylesine önemli bir turnuvada milli formayı terletecek olmanın gururunu yaşadıklarını ve ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirttiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Karaman’da başarılı sporcu profilinin her geçen gün arttığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “Geçen yıl karate branşında 5 sporcumuz milli takım kadrosuna davet edilmişti. Bu yıl ise milli takım kadrosuna 10 sporcu göndermenin gururunu yaşıyoruz. Sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, milli takımımıza ve sporcularımıza şampiyonada başarılar diliyorum” dedi.

Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası 31 Ağustos Perşembe günü başlayıp, 2 Eylül Pazar günü sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284