Karaman 12 DABO Uluslar Arasi Basketbol Egitim Kampindan Döndü

19-24 Agustos 2013 tarihleri arasinda Malatya Ismet Inönü Üniversitesi içinde yapilan Uluslar arasi Basketbol Egitim kampina katilan Karaman 12 Dev Adam Basketbol Okulu Ögrencileri ve Antrenörleri ilimize geri döndü.

Karaman 12 DABO Uluslar Arasi Basketbol Egitim Kampindan Döndü

5 gün boyunca Türkiye’nin yaklasik 40 ilinden ve yurt disindan yas gruplarinin illerde seçilen en iyi oyuncularinin ve antrenörlerin katilimi ile yapilan gelisim kampina Amerikali antrenörler Chris Dial, Brittanyann Fowler, Joey Cooper Tate ve Mitchell Montgomery Lawrence ile birlikte Türkiye Basketbol Federasyonu antrenörleri katildi.
Ilimizi temsilen katilan antrenör Coskun Beyaz sporcular Mustafa Mert Adigüzel, Ali Keles, Sertug Özçelik, Berkecan Yildirim ve Melisa Topal kampin çok yogun ve yorucu geçtigini ama Türkiye Basketbol Federasyonunun kendilerine sagladigi bu ayricalik için tesekkür ettiklerini söylediler.
Antrenör Coskun Beyaz ilimizden seçilerek kampa katilma hakki kazanan bu sporcularin kendilerini diger sporcular ile kiyaslama sansi buldugunu burada ilimizi en iyi sekilde temsil ettiklerini söyledi. Kampa katilan çocuklarin gelisimlerinin basketbol federasyonunca takibe alindigini belirtti.
12 Dev Adam Basketbol Okulunun Türkiye Basketbol Federasyonuna ait resmi spor okulu oldugunu belirten Coskun Beyaz kis dönemi kayitlarinin 1 Eylül tarihi itibari ile baslayacagini belirterek basketbol oynamak ve basketbol egitimi almak isteyen tüm 7- 14 yas arasi çocuklarin bu okula basvurabileceklerini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284