Karaman “Analig” Tekvando Takımı Bir Üst Tura Yükseldi

Isparta’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando müsabakalarında mücadele eden Karaman ANALİG Tekvando takımı bir üst tura yükseldi.

Karaman “Analig” Tekvando Takımı Bir Üst Tura Yükseldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Anadolu Yıldızlar Ligi” projesi kapsamında; Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda oluşturulan “ANALİG” müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.

6-8 Ocak 2017 tarihleri arasında Isparta ve Antalya’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarında badminton ve basketbol branşlarında boy gösteren Karaman, müsabakalarda gösterdiği başarılı performansla çeyrek final kapısını aralayan iller arasında yerini almıştı. Son olarak 13 – 15 Ocak 2017 tarihleri arasında Isparta ilinde düzenlenen ANALİG Tekvando müsabakalarında boy gösteren Karaman ekibi yine başarılı bir performansa imza atarak kızlarda takım halinde birinci, erkeklerde ise takım halinde beşinci olarak bir üst tura yükselme başarısı gösterdi. Tekvando antrenörleri Sadullah Bacaksız ve İbrahim Kafalı eşliğinde Anadolu Yıldızlar Ligi’nde mücadele eden Karaman ekibi kızlar ve erkekler kategorilerinde elde ettiği başarılı sonuçla Şubat ayında Konya’da yapılacak olan ANALİG Tekvando yarı final müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye devam edecek.

Karaman’ın önemli spor organizasyonlarından biri olan Anadolu Yıldızlar Ligi’nde başarılı sonuçlara imza attığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Okul sporları müsabakaları ve Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında ilimizi temsil eden takımlarımız başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor. İnşallah takımlarımız çalışmalarının karşılığını şampiyonluklarla süsleyerek ilimizi katıldıkları şampiyonlarda en iyi şekilde temsil etmeye devam edecekler. Alınan bu güzel sonuçlardan dolayı sporcularımızın yetiştirilmesinde emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ediyor yarı finalde başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2017, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284