Karaman Belediye Spor 3 Puan Pesinde

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Karaman Belediye Spor, bu hafta kendi sahasinda Mersin Büyüksehir Belediye Meski Spor’u konuk ediyor.

Karaman Belediye Spor 3 Puan Pesinde

Ligin ikinci yarisina iyi bir baslangiç yaparak seri galibiyetler alan temsilcimiz, sadece geçtigimiz hafta Kozan Belediyesi ile deplasmanda oynadigi mücadelede puan kaybetti. Bu hafta üst siralari zorlayan iki ekibin mücadele edecegi karsilasmaya derbi gözüyle bakiliyor. 35 puanli Karaman Belediye Spor, 38 puanla 3. sirada bulunan Mersin Büyüksehir Meski’yi yendigi takdirde averajla 3. siraya yükselecek. Geçtigimiz hafta Kozan Belediyesi ile oynanan karsilasmanin son dakikalarinda sanssiz bir gol yiyerek haftayi puansiz kapattiklarini ve bu hafta kendi seyircisi önünde Mersin ile oynayacaklari maça mutlak galibiyet parolasiyla çikacaklarini ifade eden Karaman Belediye Spor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, takimda morallerin gayet üst düzeyde oldugunu söyleyerek tüm sporseverleri 9 Mart Pazar günü oynanacak karsilasmaya davet etti.
Karaman Belediye Spor – Mersin Büyüksehir Belediye Meski Spor arasinda yapilacak maç, 9 Mart Pazar günü saat 13.30’da Kemal Kaynas Stadyumu’nda oynanacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284