Karaman Belediye Spor Ilk Hazirlik Maçinda Göz Doldurdu

Karaman Belediye Spor`un teknik patronu Kazim Nas 1-0 kazandiklari Konyaspor A2 maçi sonrasi yaptigi açiklamada: `Genis bir kadromuz var, her oyuncuya sans vererek son durumlarini görmek istiyoruz` dedi.

Karaman Belediye Spor Ilk Hazirlik Maçinda Göz Doldurdu
Kazim Nas: "Öncelikle seyircilerimize tesekkür ederim, hazirlik maçi olmasina ragmen bizi yanliz birakmadilar. Maça gelince, kazanmis olmamiz ölçü degil, amacimiz eksikliklerimizi görmekti. Oyuncularimizin son durumu hakkinda bilgi sahibi olduk. Rakibimiz iyi bir ekip, iyi bir ekibe karsi oynayarak eksikliklerimizi görme firsati bulduk" dedi.
Hazirlik Maçlari Devam Edecek
Nas açiklamasinin devaminda; Resmi maçlarimiz baslayincaya kadar 6 hazirlik maçi planliyoruz. Bu maclarda oyuncularimiza tekrar sans vererek son kararimizi verecegiz. Yeni gelen iyi ve kaliteli oyuncularimiz var, bu oyuncularimizdan verim alabilmek ve takim olmak için çalisiyoruz. Memnun kalmadigimiz ve oyun mantigina uymayan oyuncularimiz ile Nevsehir kampi sonrasi yollarimizi ayirmak durumunda kalacagiz, futbolcularimiz bu durumun bilincindeler. Resmi maçlara kadar hem bireysel manada hem de takim olarak herhangi bir eksikligimiz kalmayacak. Insallah sezona iyi bir baslangiç yapacagiz. Taraftarimiz bize inansin ve güvensin hem Türkiye Kupasinda hem de Ligde Karaman'i en iyi sekilde temsil edecegiz Allah'in izni ile hedefimiz sampiyonluk" dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284