Karaman Belediye Spor Lige Hazirlaniyor

Karaman’i Bölgesel Amatör Lig (Bal Ligi)’nde temsil edecek olan Belediye Spor’un geçtigimiz gün belirlenen yönetim kurulunun ardindan üyelerin görev dagilimi da su sekilde olustu.

Karaman Belediye Spor Lige Hazirlaniyor
Haci Osman Ünüvar - Yönetim Kurulu Baskani
Mehmet Bayrakçi - As Baskan
Ali Faruk Aydin - Genel Sekreter
Mustafa Kursun - Genel Kaptan
Süleyman Tartan - Sayman
Abdurrahman Can - Tesisler Sorumlusu
Ümit Özyurt - Basin Sözcüsü
Belediye Spor Teknik Direktörlük Için Kazim Nas Ile Anlasti
Belediye Spor Yönetim Kurulu Baskani Haci Osman Ünüvar yaptigi açiklamada, “Genel kurulumuzun ardindan ilk is olarak yönetim kurulumuzun görev dagilimini belirledik.
Hedefi olan bir takim olusturmak istiyoruz. Bu sebeple isinde hayli iddiali, disiplinli ve dengeli olan, süper lig, milli takim ve UEFA liginde forma giymis, çesitli takimlarda kaptanlik yapmis, sampiyonluklar yasamis ve futbolu ders olarak üniversitede okutan bir hoca ile anlastik. Kazim Nas’a güveniyoruz. Karaman’in evladi olan Kazim Nas’in maddi ve manevi fedakârliklar yaparak takimimizda görev almayi kabul etmesinin önemli bir kazanç oldugunu düsünüyorum. Bilgi ve birikimini çok önemsedigimiz ve yeniden ele alacagimiz alt yapiya yansiyacak olmasi ayrica bir kazançtir. Allah’in izni ve Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu’nun destekleri ile profesyonel lige çikmayi hedefliyoruz. Sahada 12. güç unsuru olan taraftarimizin destekleri ile Karaman’i futbolda önemli bir yere tasiyacaktir. Yüce Allah yardimcimiz olsun” dedi.
Kisa bir açiklama yapan Belediye Spor Teknik Direktörü Kazim Nas da, “Dogdugum, büyüdügüm Karaman’a hizmet etme imkani buldugum için çok mutluyum. Bu sansi bana veren yönetim kurulumuza ve Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu’ya tesekkür ederim. Bize destek olacagini söyleyen herkese kapimiz açik. Katilimlara ve farkli görüslere açik bir yönetim seklimiz olacak. Çalismalarimi tamamlayinca detayli bir açiklama yapacagim. Yüce Allah bizlere basarmayi nasip etsin” dedi.
Alt yapi, U14, U17, U19 Bölgesel Amatör Lig ve futbol ile ilgili bütün liglerde teknik yetki ve sorumluluk Kazim Nas’da olacak. Bütün liglerde faaliyet gösterecek; malzemeci, masör, saglikçi, antrenör, teknik direktör, yardimci hoca, kaleci antrenörü, futbolculari vb. teknik sorumlulari Kazim Nas belirleyecek. Bu konuda ki tüm sorumluluk Teknik Direktör Kazim Nas’a ait olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284