Karaman Belediye Spor Renk Degisikligine Gitti

Karaman Belediye Spor 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü gerçeklesen genel kurulda daha önceden Karaman Spor ’un kullandigi renkler olan sari kirmizi renkleri kullanmaya karar verdi.

Karaman Belediye Spor Renk Degisikligine Gitti

Konu ile ilgili açiklama yapan Karaman Belediye Spor Kulübü Baskani Haci Osman Ünüvar “Karaman’in spor efsanelerinden olan Karaman Spor ile olan baglarin kuvvetlenmesi için Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan’in, “sari kirmizi renklerin kullanilmasinda fayda var” dedigi renkleri kullanmak için tüzük degisikligine gittik. Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskanin talimatlari geregi Karaman Spor ruhunu yeniden kazanmak için çalisiyoruz. Karaman Belediye Spor TFF BAL Ligi 2015-2016 sezonunda sari kirmizi renkleri kullanacak.
Bu kararimizin kulübümüze ve Karamanimiza hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum. Bu sezon çok daha renkli geçecek. Sezon hazirliklarimiz 24 Temmuz 2015 Cuma günü Karaman’da baslayacak. Kendi sahamizda ve kendi seyircimiz önünde oynayacagimiz ilk maçi sabirsizlikla bekliyoruz. Ilk maça kadar olan süreyi çok iyi degerlendirerek Eylül Ay'inin ilk haftalarinda oynanmasini bekledigimiz Türkiye Kupasi’na kadar takimimizi hazir edecegiz. Kamp sonrasi teknik heyetin raporuna göre gerekirse takima takviyede yapabiliriz.” dedi.
Sari Kirmizili takimimiz 24 Temmuz 2015 Cuma günü Teknik Direktör Nasuh Aköz yönetiminde bakim çalismalari sona ermek üzere olan Karaman’da ki tesislerinde çalismalarina baslayacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284