Karaman Belediyesi’nden Amatör Kulüplere Malzeme Destegi

Karaman Belediyesi, amatör kulüplere malzeme yardiminda bulundu.

Karaman Belediyesi’nden Amatör Kulüplere Malzeme Destegi

Futbol topu, tekmelik ve esofman takimindan olusan spor malzemeleri, Kemal Kaynas Stadyumu’nda düzenlenen törenle Karaman’daki amatör spor kulüplerine dagitildi. Törende konusan Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar, Karaman Belediyesi’nin amatör sporcularin her zaman yaninda oldugunu belirterek, “Karaman’in gerek ulusal, gerekse uluslararasi turnuvalarda çok daha basarili olmasini istiyorsak amatör spor kulüplerimize her türlü destegi vermeliyiz. Biliyorsunuz belediye olarak ücretsiz spor okullari açtik ve 7’den 70’e binlerce insanimiza spor yaptirdik. Amacimiz, çocuklarimizin ve gençlerimizin kötü aliskanliklardan uzak durarak, spor yapip saglikli büyümelerine ve gelismelerine katki saglamaktir. Gelecekte dünya olimpiyatlarinda basari elde edilecek gençlerimiz bugünkü amatör kulüplerde, sizlerin içinde bulunuyor. Yeter ki sizlere firsat verilsin, ne kadar yetenekli oldugunuz tüm dünyaya göstereceksiniz. Belediye olarak dün oldugu gibi bugün ve gelecekte de her türlü destegi vermeye haziriz" dedi.
Karaman ASKF Baskani Celal Özcan da yaptigi konusmada, yerel yönetimlerin amatör spor kulüplerinin en büyük destekçileri oldugunu kaydederek, “Belediyemizin daha önce amatör spor kulüplerimize birçok destegi oldu. Bugün yapilan malzeme yardimi da amatör takimlarimizi rahatlatmis olacak. Ilimiz sporunu daha iyi yerlere getirebilmek için amatör branslara daha fazla önem vermeliyiz. Amatör takimlarimiza destegi esirgemeyen Karaman Belediyesi’ne çok tesekkür ediyorum. Yeni malzemeler tüm takimlarimiza hayirli olsun" seklinde konustu.
Baskan Yardimcisi Ünüvar, konusmalarin ardindan 10 amatör spor kulübünün kullanacagi malzemeleri, kulüp sporcularina dagitti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284