Karaman Belediyespor Bisiklet Sporcusu Milli Takimda

Sportif faaliyetlere büyük önem ve destek veren Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, belediye bünyesinde bisiklet sporunu aktif duruma geçirdi.

Karaman Belediyespor Bisiklet Sporcusu Milli Takimda
2012 sezonunda resmi ve özel müsabakalarin tamamina katilacak olan Belediyespor Bisiklet takimi, Karaman’in tanitimina da büyük katki saglayacak. 2012 sezonunda genç sporculari bünyesine alan Karaman Belediyespor’un yeni sporcusu Ferhat Sezer, Antalya ilinde yapilan Milli Takim kampina davet edildi.
14 - 29 Ocak 2012 tarihleri arasinda kampta olacak olan sporcumuz, Alanya’da yapilacak olan sezon açilisi yarislarina katildiktan sonra ilimize dönerek idmanlarina devam edecek.
2012 sezonunda yapilacak olan Gençler Avrupa Sampiyonasi’na Belediye Spor bisiklet takimi sporcularindan en az bir tanesini göndereceklerini belirten Bisiklet Il temsilcisi Baris Ünlü: “Bu hedef dogrultusunda yogun çalismalarimiz devam etmektedir. Karaman Belediyesi, Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu Bey ile bisiklet sporu adina büyük ve önemli bir adim atmistir. Bu sayede ilimizde yetisen önemli sporcularimizin Karaman adina yarismalari saglanabilecektir. Bu önemli kararin alinmasi ve verilen destek için Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu’ya, Karaman bisiklet camiasi adina tesekkür ederim. Milli sporcumuz Ferhet Sezer’e de, milli takim kampinda ve 2012 sezonunda basarilar dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284