Karaman Belediyespor Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Karaman Belediyespor, deplasmanda Nevsehir Gençlikspor’u 1-0 maglup ederek puaninin 40’a yükseltti.

Karaman Belediyespor Deplasmandan Galibiyetle Döndü

BAL ligi 4. grubundaki Karaman Beledieyspor, 25. hafta mücadelesinde Nevsehir Gençlikspor’u tek gol ile devirdi ve üç puanin sahibi oldu. Maça gelistirdigi ataklarla iyi baslayan Karaman Belediyespor 21. dakikada Adem Ercan’in ayagindan buldugu golle öne geçti ve ilk yardi bu skorla tamamlandi. Ikinci yarida ev sahibi Nevsehir Gençlikspor beraberlik için yüklenirken, Karaman Beledieyspor ise galibiyeti koruma adina mücadele verdi ve maç 1-0 Karaman Belediyespor’un lehinde sonuçlandi.
Bu arada BAL ligi 2014-2015 sezonu, bu hafta sonu oynanacak karsilasmalarla tamamlanacak. Karaman Belediyespor son maçini, 12 Nisan Pazar günü saat 15.00’de grup lideri Kozan Belediyespor ile kendi sahasindaki bakim nedeniyle Konya’da yapacak.
Kozan maçini Karaman Belediye spor kazanirsa Mersin MESKI Spor sampiyon olabilecek, mücadele beraberlik ya da Kozan Spor 'un galibiyeti ile neticelenirse Kozan Sampiyon olabilecek. Bu zorlu mücadele Bölgesel Amatör Lig 4. Grubun sampiyonunu belirleyecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284