Karaman Belediyespor İlk Mağlubiyetini Aldı

İlimizi Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. grupta temsil eden Karaman Belediyespor, hafta sonunda Akşehirspor ile karşı karşıya geldi.

Karaman Belediyespor İlk Mağlubiyetini Aldı

Geçen haftayı Bay geçen temsilcimiz Pazar günü Akşehir Nasrettin Hoca Stadı’nda İsa Maviş Tazegül’ün yönettiği maçta Akşehirspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında her iki takımda iyi bir oyun ortaya koyarken karşılaşmanın 45+2. dakikasında Akşehirspor’lu İsmail Palta takımını öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında temsilcimiz beraberliği sağlamak için ataklarını sıklaştırdı. Rakip ekip Akşehirspor ise 1-0 üstünlüğünün avantajlarını kullanarak kalemizi zorlarken karşılaşmanın 75. dakikasında Karaman Belediyespor’lu Ahmet Ayhan’ın kendi kalesine attığı golle durumu 2-0’a çıkardı. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde her iki takımdan da başka gol gelmeyince maç 2-0 Akşehirspor’un galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu skorla temsilcimiz liderlikten 6. sıraya geriledi. Karaman Belediyespor bu hafta sonu kendi sahasında 1926 Polatlı Belediyespor’u konuk edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284