Karaman Belediyespor Kampa Girdi

Ilimizi BAL liginde temsil eden Karaman Belediyesispor yeni sezon hazirliklarina basladi. Temsilcimiz 21 Agustos – 27 Agustos tarihleri arasinda Nevsehir’de kampa girdi.

 Karaman Belediyespor Kampa Girdi
Belediyespor, 01 Eylül Pazar günü bal liginde oynayan Kilis Belediyespor ile yapacagi Türkiye Kupasi ön eleme maçi hazirliklarina yogun bir tempoyla devam ediyor. 7 (yedi) gün sürecek olan kampa 22 sporcu, 3 teknik sorumlu, 1 masör, 2 malzemeci katildi. Saglik sorunlari nedeniyle izinli bulunan Ramazan Çaktur ve Erdal Firtina 2 (iki) gün sonra kampa katilacak. Temsilcimiz kamp sirasinda belirli periyotlarda bal ligi ve üçüncü lig takimlariyla 4 hazirlik maçina çikacak.
Kamp ile ilgili bir açiklama yapan Nasuh Aköz, “Ziraat Türkiye Kupasi lig maçlari öncesinde takimimizi en iyi sekilde hazirlamaya çalisiyoruz. Kampta kesinlesen 3 hazirlik maçimiz var. Hedefimiz 4 maç oynamak. Hazirlik maçlarinda eksikliklerimizi görüp çalismalarimizi bu eksikliklerimizi gidermek için planlayacagiz. Takimizi en kisa sürede Türkiye Kupasi’na ve bal ligine hazir hale getirmek istiyoruz. Sagladigi imkanlar için Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu ve Kulüp Baskanimiz Sayin H. Osman Ünüvar Beye tesekkür ederiz. Ilimizi en iyi sekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacagiz.” dedi.
Planlanan hazirlik maçlarinin oynanacagi tarihler su sekilde:
22 Agustos Persembe saat: 17.00
24 Agustos Cumartesi saat: 17.00
26 Agustos Pazartesi saat: 17.00
27 Agustos Sali saat: 11.00

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284