Karaman Belediyespor Kupada 2. Tura Çıktı

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ de ilimiz temsilcisi Karaman Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1’lik skorla yenerek bir üst tura atladı.

Karaman Belediyespor Kupada 2. Tura Çıktı
Bugün saat 15.00’de Kemal Kaynaş Stadyumu’nda Tarsus İdmanyurdu ile Ziraat Türkiye Kupası birinci tur maçında karşı karşıya gelen temsilcimiz Karaman Belediyespor 2-1’lik galibiyet sonucu 2. Tura yükseldi.
Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Karaman Belediyespor’un ilk golü 39. Dakikada Ramazan Durdu’nun penaltı vuruşu ile geldi. İlk yarısı 1-0 Karaman Beledyespor’un üstünlüğü ile biten maçın 2. yarısında da etkili ataklarla temsilcimiz rakip kalede gol aradı. Maçın 78. dakikasında Ramazan Durdu’nun köşe noktasına yakın yerden kullandığı serbest vuruşta topla buluşan Fatih Akmaz kafa vuruşu ile Karaman Belediyespor’un 2. Golünü kaydetti.
Maçın son dakikalarında rakip Tarsus İdmanyurdu’nun gölü 88. Dakikada Alper Yener’in ayağından geldi. 3 gollü maçın kazananı 2-1’lik skorla temsilcimiz Karaman Belediyespor oldu. Maçın 90. Dakikasında rakip oyuncu Samet Taş kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
2-1’lik galibiyet sonucu temsilcimiz Karaman Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. tura ismini yazdırdı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284