Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Nasuh Aköz: “Kosan Ve Mücadele Eden Bir Takim Kuruyoruz”

Bölgesel Amatör Lig`de mücadele edecek olan Karaman Belediyespor’un yöneticileri, basin mensuplari ile Belediyespor tesislerinde bir araya geldi.

Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Nasuh Aköz: “Kosan Ve Mücadele Eden Bir Takim Kuruyoruz”

Karaman Belediyespor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, geçen sezon bir takim eksikliklerinin yasandigini belirterek, "Basarmak için sadece iyi oynamak yetmez. Sahada oynayan oyuncularimiz iyi oynamanin yani sira ahlakli bir oyun ortaya koymalidirlar. Böylece Karaman halkina sporu, futbolu sevdirebiliriz. Burada sadece basin mensuplarimizla bir araya gelmedik, diger amatör kulüp yöneticileri, futbolda söz sahibi olan kanaat önderleri de suanda aramizdalar. Vatandaslarimizin, basin mensuplarimizin, is adamlarimizin, kurumlarimizin, bürokratlarimizin, kisacasi takimi daha ileriye götürmek istiyorsak tüm Karaman’in tasin altina ellerini koymalari lazimdir" dedi.
Ünüvar, takimda bu sezon yeni oyuncu takviyelerinin oldugunu ifade ederek, “Bu sezon imkanlarimiz çerçevesinde takima 8 tane Karamanli yeni oyuncu aldik. Bu oyunculardan son derece verim alacagimizi ümit ediyorum. Dis transfer çalismalarimiz ise devam ediyor. Teknik direktörümüz Nasuh Aköz zaten tecrübeli birisi” diye konustu.
BASARILI OLMAK IÇIN MÜCADELE EDECEGIZ
Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Nasuh Aköz de yaptigi konusmada, "Mücadele eden, kosan, iyi oynayan ve oyunu göze hos gelen ahlakli oyunculardan olusan bir takim kurmaya çalisiyoruz. Karaman’daki tüm futbol kulüpleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olacagiz. Bu sezon basarili olacagiz ve bu basariyi hep birlikte kazanacagiz" dedi. Gittigi hiçbir kulüpte Karamanli bir oyuncu görmedigini ifade eden Aköz, 18 yil profesyonel olarak futbol oynadim, oynadigim hiçbir takimda Karamanli bir oyuncu görmedim, rakip takimlarda da rastlamadim. 8 yil antrenörlük yaptim, çalistirdigim hiçbir takimda Karamanli bir oyuncu yoktu, rakip takimlarimizda da olmadi. Bu çok üzücü bir durum. Hedefimiz Süper Lig dahil tüm liglerde oynayan Karamanli oyuncular yetistirmek. Bu sezon sampiyon olmak için tüm imkanlarimizla mücadele edecegiz. Özellikle evimizde oynadigimiz maçlarda Karamanli hemsehrilerimizi bize destek olmaya davet ediyoruz" diye konustu.
Aköz, ayrica takimin 1 Eylül 2013 Pazar günkü Ziraat Türkiye Kupasina kadar hazir olacagini da sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284