Karaman'da Üç Bant Bilardo Heyecanı Sona Erdi

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliği koordinesinde düzenlenen 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman'da Üç Bant Bilardo Heyecanı Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliği 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakaları Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1. Etap müsabakalarında mücadele edecek sporcuların belirlenmesinin ardından sona erdi.

Atatürk Spor Kompleksi Bilardo Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakaları 50 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. 7 gün boyunca devam eden il birinciliği müsabakalarında çok sayıda bilardo sever kaliteli bir turnuva izleme fırsatı bulurken, Spor Şube Müdür Mustafa Karadeniz’de final müsabakalarında sporcuları yalnız bırakmadı. Zevkli ve çekişmeli geçen turnuvanın final karşılaşmasında rakibini yenen tecrübeli oyuncu İsmail Yaşın birinci olurken Osman Yılmaz ikinci, Yusuf Kütahya ve Ali Tuzcu üçüncülüğü paylaşan sporcular oldu. Turnuva sonunda ilk sekize giren sporcular Antalya’da yapılacak Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1. Etap müsabakalarında Karaman’ı temsil edecek. Müsabakalarda sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve hakemler tarafından verildi.

Ödül töreni sonrası müsabakalara katılımlarında dolayı tüm sporculara teşekkür eden Karadeniz," Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasında Karaman'ı temsil edecek sporcularımızı şimdiden kutluyor, ilimiz adına en güzel başarılarla dönmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284