Karaman Gençlik Hizmetleri Ve Spor Il Müdürlügü Ailesi Büyüyor

KPSS 2013\1 sonuçlarina göre Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne atanan memur, sportif egitim uzmani, bilgisayar isletmeni ve antrenörler görevlerine basladilar.

Karaman Gençlik Hizmetleri Ve Spor Il Müdürlügü Ailesi Büyüyor

Büyüyen ve gelisen kadrosuna yenilerini de ekleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, son atamalarla kadrosuna dahil ettigi memur(4),sportif egitim uzmani(2),bilgisayar isletmeni(1) ve antrenörler(1) kadrosunu güçlendirdi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu'nun katilimlariyla göreve yeni baslayan memurlar için bilgilendirme ve tanisma toplantisi Spor Il Müdürlügü binasinda gerçeklestirildi
Yeni atanan memurlarla tanisan Aydogdu, ''Görevi ve konumu itibariyle oldukça önemli ve güçlü olan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ailesine hos geldiniz diyerek, "Spor Il Müdürlügümüzde insani iliskiler en üst seviyededir. Il Müdürlügümüz çok huzurlu bir ortama sahip oldugunu unutmamali bu huzurlu ortamda Il Müdürlügümüzü ve Sehrimizi her zaman bir adim daha ileri tasimak için beraber çalismaliyiz. Huzurlu bir çalisma ortami olmasini diliyorum. Insanlar yeteneklerine uygun yerlerde çalistiklari zaman hem daha mutlu olurlar hem de verimli olurlar. Bu düsünce dogrultusunda sizlerle yapacagimiz mülakatlar sonrasinda yetenek, bilgi ve becerilerinize göre sizlerin görev yerlerini belirleyecegiz. Internet çaginda yasadigimiz bu önemlerde buraya gelmeden önce çalisacaginiz kurum hakkinda bir ön bilgiye sahip oldugunuzu düsünüyorum. Saygi, sevgi ve 'Biz' duygusunun hakim oldugu Il Müdürlügümüzde sizlerin de bu ortama uyum saglayacaginiza inaniyor ve 'Biz' olacagimizi düsünüyorum. Biz Il Müdürlügümüz olarak çalisanlarimiza deger vermekteyiz. Heyecanlarinizi, üzüntülerinizi ve mutluluklarinizi bizler sizlerle paylasiyoruz. Hepinize Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Ailesi'ne hos geldiniz diyor, yeni çalisma hayatinizda sizlere basarilar diliyorum." dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284