Karaman GHSIM’de Temmuz Ayi Antrenör Toplantisi Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor Il Müdürlügü Temmuz ayi antrenör bilgilendirme ve degerlendirme toplantisi, görev yapan antrenörlerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Karaman GHSIM’de Temmuz Ayi Antrenör Toplantisi Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Vedat Akyar nezaretinde gerçeklestirilen toplantida 2015 yilinin ilk 6 aylik sürecinin degerlendirmesi yapilarak Spor Il Müdürlügü bünyesinde gerçeklestirilen sportif faaliyetlerde genel durum ve basari degerlendirmesi yapildi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nde kadrolu, sözlesmeli, hizmet alimi ve fahri olarak görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen 2015 antrenör planlama toplantisinda, antrenörlere branslarla ilgili çalisma programlari ile Il Müdürlügü bünyesinde gerçeklestirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve basari degerlendirmesi ile ilgili karsilikli fikir alisverisi yapildi. Il Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantinin öncelikli gündem maddesi Karaman’da sporu tabana yaymak için yapilacak proje ve çalismalar oldu.
Karaman’da sporu tabana yaymak için antrenörlere yönelik önerilerini dinleyen Akyar, sporu tabana yayacak uzun vadeli plan ve özel programlar ile sporun gelistirilerek yayginlastirilmasi ve sporun aktif bir yasam tarzi haline getirilmesi gibi konularda antrenörler ile karsilikli görüs alisverisinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçeklesen toplanti, Karaman’da sporu her bransta zirveye tasimak için yapilacak gerekli çalisma, program ve ihtiyaçlarin belirlenmesi ile tamamlandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284