Karaman GHSIM’e Tesekkür

03-05 Nisan 2015 tarihleri arasinda Karaman’da gerçeklestirilen Isitme Engelliler Badminton Türkiye Sampiyonasi sonrasi Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne büyük övgü.

 Karaman GHSIM’e Tesekkür

03-05 Nisan 2015 tarihleri arasinda Karaman’in ev sahipligini yaptigi Isitme Engelliler Badminton Türkiye Sampiyonasinda Milli Takim Badminton Antrenörleri, idareciler ve sporcular, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne (GHSIM) Isitme Engelliler Badminton Türkiye Sampiyonasinda tesislerin temizligi ve gösterilen ilgi ve alakadan dolayi tesekkür etti.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Karaman olarak 03-05 2015 tarihleri arasinda ilimizde gerçeklestirilen Isitme Engelliler Badminton Türkiye Sampiyonasinda üzerlerine düsen görevi en iyi biçimde yerine getirdiklerini söyledi.
Bu nedenle antrenör, idareci ve sporculardan tesekkür aldiklarini ve bundan onur duyduklarini belirten Kisacik,” Karaman’a geldigimiz günden bu yana önemli spor organizasyonlari alarak Karaman’in adini en iyi sekilde duyurmaya ve tanitmaya çalistik. Bu organizasyonlarda emegi geçen tüm personelime göstermis olduklari hassasiyetten dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284