Karaman IHK Baskanligi Ve TFFHGD Karaman Sube Yönetiminden Ziyaret

Il Hakem Kurulu Baskanligi ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi Karaman Subesi Yönetim Kurulu heyetinden Ismail Tosun, Osman Deniz Simsek ve Bayram Özütemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’yu makaminda ziyaret etti.

Karaman IHK Baskanligi Ve TFFHGD Karaman Sube Yönetiminden Ziyaret

Ziyarette açiklamada bulunan Il Hakem Kurulu Baskani Kayatürk, Il Müdürü Kasim Aydogdu'nun spor adina yaptigi çalismalardan memnun olduklarini, almis oldugu basari belgesinin tesadüf olmadigini, yakalamis oldugu basari grafiginin bunun bir kaniti oldugunu söyleyerek, spora ve sporcuya hizmetlerine devam eden Il Müdürü Kasim Aydogdu'ya her zaman destek olacaklarini belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ise konusmasinda, ziyaretten memnun oldugunu belirterek, “Karaman'da sporu saglam temeller üzerine kurmak istiyoruz ve bu amaç için yola çiktik. Bir ülkede sporcu ve spor adami yetistirmek kolay degil, temel saglam olmaz ise sonucu az çok tahmin edebiliyorsunuz. Ilimizde yetenekli sporcu potansiyeli çok yüksek, önemli olan bu yetenekleri kaybetmemek ve en iyi sekilde degerlendirmek. Il müdürlügümüz olarak bu yöndeki imkânlarimizi sonuna kadar kullanmaktayiz ve antrenörlerimizi ve sporcularimizi imkânlar dogrultusunda desteklemekteyiz. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak her seyi Karaman ve Karaman halki için yapiyoruz. Bir çocugun basarisi nasil velisini gururlandiriyorsa, o çocugumuzun basarisi bizleri de gururlandiriyor. Karaman her seyin en iyisini hak ediyor ve bizlerde bu dogrultuda çalismalarimiza yön veriyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284