Karaman Masterler Antalya`dan 3.Lük Kupasi Ile Döndü

25/27 Ekim tarihleri arasinda Antalya`da yapilan 3. Cumhuriyet Masterler Kupasinda ilimizi temsil eden Karaman Masterler Spor Kulübü Futbol Takimi 3. oldu.

 Karaman Masterler Antalya`dan 3.Lük Kupasi Ile Döndü

Türkiye'den 17 ve Romanya'dan 3 takim olmak üzere 20 takimin katildigi turnuvada temsilcimiz gurup maçlarinda geçen senenin turnuva sampiyonu Afyon Zafer'i 2-1 Romanya'nin Timisoara takimini 3-0 ve Antalya Manavgat takimi ile de 1-1 berabere kalarak 7 puan ile gurup birincisi olarak Final gurubuna kalmistir. Çeyrek finalde güçlü ev sahibi Antalya Masterleri 3-0 gibi net bir skorla geçen temsilcimiz yari finalde Isparta Masterler takimi ile 0-0 berabere kalip penaltilarda 6-5 lik skorla elenmistir. Üçüncülük dördüncülük mücadelesinde Silifke Masterleri takimini geçen Karaman Masterler 3. olarak turnuvayi tamamladi.

Konu hakkinda bilgi veren Karaman Masterler Kulübü Dernegi baskani Kazim Nas, “Henüz çok yeni bir takimiz ve ilk turnuvamiza katildik. Gerek tecrübe gerekse eksiklerimizi görmemiz açisindan gayet önemli olan bu turnuvada aldigimiz sonuç bizim için son derece degerli. Takimimiz gerek saha içi gerek saha disi durusu ile turnuvadaki tüm takimlarin takdirini ve sempatisini kazanmistir. Nisan ayinda yapilacak olan büyük geleneksel masterler turnuvasi için organizatörler takimimizi simdiden davet etmistir. Çok özel anlarin yasandigi bu turnuvada takim içi birlik, beraberlik, dayanisma ve heyecan bizim en büyük kazancimiz olmustur.Sahada, kenarda yüregini ortaya koyan ve terlerini akitan tüm arkadaslarimla gurur duydum. Bize bu turnuva öncesi ve sonrasi destek veren tüm özel ve tüzel kisi ve kurumlara tesekkür ederim. Temsil ettigimiz degerlerin farkindayiz ve ilimizin adini en iyi yerlere tasimak için mücadelemize devam edecegiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284