Karaman Olarak Tenis Bransi`nda Bir Ilke Imza Attik!...

Türkiye Tenis Federasyonu Baskanligi 2011 yili faaliyet programinda yer alan, 11–20 Kasim 2011 tarihleri arasinda Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Sampiyonasina Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Tenis sporculari katildi.

Karaman Olarak Tenis Bransi`nda Bir Ilke Imza Attik!...
Ilk kez katildigimiz turnuvada 3. tura çikma basarisi gösteren sporculardan Kemal Selman Bacak, Melisa Altun ve Hilal Avci kisa sürede gösterdikleri yüksek performans ile umut verdiler.
Gençlik ve Spor il Müdürlügü Tenis Antrenörü Adem Alpsoy yaptigi açiklamada, “Biz daha çok yeni bir ekip olmamiza ragmen sporcularimiz 5 yil daha bu turnuvaya katilacaklar ve bu süre içerisinde mutlaka derece alarak ülkemizde Karaman ilini Tenis bransinda söz sahibi hale getirecegiz, iki sporcumuz lig takimlarina davet edildi. Sporcularimiz karsilastiklari milli sporcularla çok güzel maçlar çikararak bizleri umutlandirdilar. Bu bizim için güzel bir baslangiç, inaniyorum ki bir yila kadar dereceler getirmeye ve milli takima sporcu göndermeye baslayacagiz. Emegi geçen herkese sonsuz tesekkürler ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284