Karaman’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Koştular

Karaman’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışları düzenlendi.

Karaman’da 15 Temmuz Şehitleri İçin Koştular
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından Atatürk Spor Kompleksi Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışları nefes kesen yarışların ardından sona erdi. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 80 sporcunun mücadele ettiği yarışlar bin 500 metre küçük kızlar, 2 bin metre küçük erkekler, 2 bin metre yıldız kızlar, 3 bin metre yıldız erkekler, 3 bin metre genç kızlar ve 4 bin metre genç erkekler kategorilerinde yapıldı. Büyük mücadeleye sahne olan yarışlarda 7 il hakemi görev yaptı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın da yerinde izlediği yarışlar sonunda küçük erkeklerde Rasim Elgün birinci, Ali Duran ikinci, Sefa Akan üçüncü, Samet Sarıboya dördüncü, küçük kızlarda Beril Bayrakçı birinci, Nur Şahin ikinci, Rana Hazfir üçüncü, Türkan Yüksel dördüncü, yıldız kızlarda Ayşe Taş birinci, Fadime Küçükyarma ikinci, Damla Kuru üçüncü, Selin Urhan Dördüncü, yıldız erkeklerde Mahmut Şakar birinci, Mustafa Uysal ikinci, Emrah Akpınar üçüncü, Tunahan Karataş dördüncü, genç kızlarda Derya Ateşli birinci, Emine Akar ikinci, Zeynep Sultan Kut üçüncü, Damla Yazar dördüncü, genç erkeklerde Berat Ergil birinci, Celil Durmaz ikinci, Yasin Akçakaya üçüncü ve Ersin Taşkara dördüncü olan sporcular oldu.
Kategorilerinde ilk dört içerisinde yer alarak dereceye yapan sporcular Ankara’da düzenlenecek olan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu” yarışlarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti. Yarışlara damga vuran en renkli görüntülerden biri ise 2007 doğumlu sporcu Merve Akan’ın 2005-2006 doğumlu küçük kızlar kategorisinde yarışarak uzun süre önde götürdüğü yarışmayı birinci olarak tamamlaması oldu.
Yarışlar sonunda dereceye giren sporcuları madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön, atletizm antrenörleri Mevlüt İnanır ve Cihan Güç tarafından takdim edildi.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284