Karaman’da Ahilik Haftası Satranç Turnuvası Yapılacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “Ahilik Haftası (Ahmet Yenilmez) Yıldırım Satranç Turnuvası” 1-2 Ekim 2016 tarihleri arasında Piri Reis Kültür Merkezi Satranç Salonu’nda yapılacak.

Karaman’da Ahilik Haftası Satranç Turnuvası Yapılacak
Karaman’da faaliyetlerine aralıksız olarak devam eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek satranç sporunu Karaman’da canlandırmaya devam ediyor. 1-2 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Ahilik Haftası (Ahmet Yenilmez) Yıldırım Satranç Turnuvası” Piri Reis Kültür Merkezi Satranç Salonu’nda satranç severlerle buluşacak.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek olan turnuva 7 tur ve 3'+2" zaman temposunda yapılacak olup turnuvaya 2015-2016 etkinlik yılı vizeli TSF sporcu lisansına sahip tüm 2010 ve önce doğan tüm sporcular katılabilecek.
Turnuva kayıt işlemleri www.karaman.tsf.org.tr adresinde açılacak olan turnuva kayıt sisteminden yapılacak ve başka yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
Turnuva son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 Cuma Saat 19.00’a kadar olup bu tarihten sonra kayıt başvurusu kabul edilmeyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284