Karaman’da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Karaman’da çeşitli sportif etkinliklerle kutlanacak.

Karaman’da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Başlıyor
Karaman’da geçtiğimiz yıllarda çeşitli etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası bu yılda farklı yaş kategorilerinde düzenlenen sportif etkinliklerle kutlanacak.
Gençlerin düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, bireylere yeni branşların tanıtılarak spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilerek sosyal sorumluluk duygusun gelişmesi, spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amacıyla her yıl geleneksel olarak 10-16 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinleri kapsamında Karaman’da yüzme, basketbol, atletizm, voleybol, masa tenisi, hentbol, satranç ve özel sporcular voleybol müsabakaları gibi çeşitli sportif etkinlikler yapılacak. Etkinlikler kapsamında ayrıca Yılın EN’leri programı gerçekleştirilecek.
Amatör Spor Haftası etkinliklerini bu yılda birçok farklı branşta kutlayacaklarını belirten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Karaman’da 7’den 70’e sportif hareketliliğin, birlik ve beraberliğin sağlanması, yeni yatırımlarla gençlerimizin modern tesislerde spor yapmalarına imkan sağlanması adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Karaman’da sağlam bir spor alt yapısı oluşturarak gençlerimize sporu sevdirmek en büyük önceliklerimizdendir. Bu kapsamda her ilde olduğu gibi Karamanımızda da Amatör Spor Haftasını düzenleyeceğimiz farklı sportif etkinliklerle kutlayacağız. Etkinliklere tüm halkımız davetlidir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284