Karaman’da Atletizm Geliştirme Projesi İlçe Seçmeleri Yapıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Türk Atletizminin tabana yayılmasını sağlayan Atletizmi Geliştirme Projesinin Ermenek ve Başyayla seçmeleri tamamlandı.

Karaman’da Atletizm Geliştirme Projesi İlçe Seçmeleri Yapıldı

Ermenek ilçesi orman parkı parkurunda yapılan müsabakalarda 2003-2004 ve 2005-2006 doğumlu kız ve erkek öğrenciler yarıştı. Ermenek ilçesinin yanı sıra Başyayla ilçelerinden de minik ve yıldız atletler Atletizmi Geliştirme Projesi il seçmelerine katıldı. Yoğun bir katılım eşliğinde yapılan yarışlarda çok sayıda hakem görev yaparken, yaklaşık 200 atlet başarılı olmak için yarışlarda ter döktü. Atletizm antrenörü Melihşah Katman, yarışlarda ilk altıya giren öğrencilerden ilk dördünün 1 Nisan 2018 tarihinde Karaman’da yapılacak olan ilk kademe yarışlarına katılmaya hak kazandıklarını söyledi.

Zorlu geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Ermenek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmet Kırındı, Başyayla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Göksu, okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284