Karaman’da Beyzbolcu Vali Yardimcisi

Kemal Kaynas Stadyumunda gerçeklestirilen Türkiye Beyzbol Sampiyonasinda Beyzbolcu Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi sahaya inerek sporcularla bir araya geldi.

 Karaman’da Beyzbolcu Vali Yardimcisi

8 ilden yaklasik 450 sporcunun katilimiyla gerçeklesen Türkiye Beyzbol Sampiyonasi unutulmayacak renkli görüntülere sahne oldu. Soguk hava sartlarina ragmen gerçeklestirilen sampiyona da, Beyzbolcu Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi, beyzbol kiyafetlerini giyerek sporcularla bir araya geldi. Final karsilasmasi öncesi isinan sporcular ile deneme atisi yapan sportmen vali yardimcisinin bu örnek hareketi sporseverlerce ayakta alkislandi.

Soguk Hava Yerini Sicak Bir Ortama Birakti
Bir Beyzbol sevdalisi ve sportmen kimligi ile tanidigimiz Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi sampiyona boyunca olumsuz hava satlarina ragmen, sampiyonada mücadele eden sporculari bir an olsun yalniz birakmadi ve sampiyonayi basindan sonuna kadar izledi. Sporcular, Vali Yardimcisi Burakgazi’nin beyzbol kiyafetleri ile sahaya inmesini büyük bir sevinçle karsiladiklarini ve soguk havanin yerini sicak bir ortama biraktigini belirttiler. Bu örnek hareketi firsat bilen sporcular günün anisina ve ani ölümsüzlestirmek için Beyzbolcu Vali yardimcisi ile hatira fotografi çektirdiler.
Basarilara Birlikte Imza Atacagiz
Örnek hareketi ile sporcularin gönlünde taht kuran ve büyük takdir toplayan Beyzbolcu Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi sampiyonada yaptigi konusmada, ‘’ Çok degerli antrenörlerimiz, degerli yöneticilerimiz ve çok kiymetli sporcularimiz, Beyzbol Federasyonunun önderliginde, hakemlerimizin ve antrenörlerimizin yönetiminde ve de siz degerli sporcularimizin üstün basari, azim ve kararliligiyla nice basarilar elde edecegimize inaniyorum. Bu güzide camianin içinde olmaktan dolayi duydugum memnuniyeti de öncelikle belirtmek istiyorum. Nice basarilara, beraber, hep beraber , el ele, omuz omuza üstün basarilara imza atacagimiz basarilara inancim tamdir. ‘’ dedi.
Türkiye Beyzbol Sampiyonasi ödül töreni Vali Vekili Mustafa Sarikaya’ya Türkiye Ragbi Federasyonu Baskani Sahin Kömürcü tarafindan plaket takdim edilerek, beyzbol sopasi ile beyzbol eldiveni hediye edilmesinin ardindan toplu fotograf çekilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284