Karaman’da Düzenlenen Okullararasi Voleybol Turnuvasi Sona Erdi

Okul Sporlari Federasyonu 2014-2015 faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde yapilan Voleybol Gençler B Yari Final müsabakalari oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Karaman’da Düzenlenen Okullararasi Voleybol Turnuvasi Sona Erdi

Kazim Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonu’nda yapilan turnuvaya 15 takim ve toplam 170 sporcu katildi. Okul sporlari faaliyetlerinde voleybol bransina katilimin bu yil yogun olmasi ve voleybol gençler B yari final müsabakalarinin Karaman’da oynanmasi Karamanli sporseverlere adeta voleybol söleni yasatti. 19-22 Ocak 2015 tarihleri arasinda Kazim Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonunda yari final müsabakalarinda tribünleri dolduran ve takimlari destekleyen sporseverler Türk Dili’nin Baskenti Karaman’a yakisir bir ev sahipligi yapti. Zorlu ve çekismeli geçen müsabakalarin ardindan erkekler kategorisinde adini finale yazdiran takimlar, Aksaray Spor Lisesi ve Izmir Özel Yamanlar Bedri Sasal Lisesi olurken, kizlar kategorisinde ise Ankara Maya Koleji ve Izmir Özel Gelisim Koleji oldu. Üçüncülügü paylasan takimlar ise, erkekler kategorisinde Yozgat Mevlüde A. Doganay Lisesi ve Nigde Sehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi, kizlar kategorisinde ise Antalya Doga Koleji ve Kayseri Özel Genç Sultan Koleji oldu.
Müsabakalar sonunda kapanis konusmasini yapan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Türk sporu için çok önemsenen bir organizasyona Türk Dili’nin Baskenti Karaman’da olarak ev sahipligi yapmaktan dolayi duydugumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Sizin gibi yetenekli ve degerli sporcularin içinden çok iyi yildizlar çikacak ve ileride ülkemizi uluslararasi arenada en güzel sekilde temsil edeceginize yürekten inaniyorum. Ayrica 3 gün süren müsabakalar boyunca sergilemis oldugunuz centilmence ve sportmence hareketlerden dolayi tesekkür ediyorum. Türkiye’nin çesitli illerinde genç sporcularimiza yönelik birçok alanda spor müsabakalari düzenleniyor. Gençlik ve Spor Bakanligimizin ve Spor Genel Müdürlügümüzün spora ve gençlerimize yönelik yaptigi büyük yatirimlar sayesinde, siz degerli sporcularimiz sportmen bireyler olarak Türk Sporuna hizmet ediyorsunuz. Hayata daha sportmence katilim sagliyorsunuz. Dolayisiyla bu siz degerli sporcular için çok anlamli bir gelisim. Sizleri tekrar ilimizde agirlamaktan dolayi duydugumuz mutlulugu belirtiyorum. Özelikle spora verdigi desteklerden dolayi, Karaman’da sporun gelismesine her türlü imkAni bizlere saglayan ve bu güzel günde bizleri yalniz birakmayan Sayin Valimiz Murat Koca’ya tesekkürlerimi sunuyorum. Müsabakalarda dereceye giren takimlarimizin basarilarindan dolayi kutluyor, final müsabakalarinda basarilar diliyorum. Böylesine güzel bir turnuvanin gerçeklesmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyor" dedi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari, Karaman Valisi Murat Koca ile protokol üyeleri tarafindan verildi. (IHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284