Karaman`da Gelecegin Altin Kulaçlari Yetisiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde egitimlerine Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda devam eden 150 altin kulaç, çalismalarina ara vermeden devam ediyor.

Karaman`da Gelecegin Altin Kulaçlari Yetisiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde farkli yas kategorilerinde egitimlerine devam eden altin kulaçlar gelecegin milli takim sporculari olma yolunda emin adimlarla ilerliyor.
Karaman Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda yüzme antrenörleri Aziz Hopyar, Merve Çelik ve Yasemin Mortas nezaretinde pazartesi günleri hariç haftanin her günü saat 09.00’da baslayan yüzme çalismalari 19.45 ile yerine göre 21.00’a kadar devam ediyor.
Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda yarinin minik sporcularini yetistiren yüzme antrenörleri, “Karaman’da yarinin minik sporcularini yetistirmek için pazartesi günleri hariç haftanin her günü guruplar halinde sabah saat 09.00 dan baslamak üzere aksama kadar çalisiyoruz. Bu çalismalarimiz son iki yildan bu yana yaz ve kis sezonlarinda düzenli olarak devam etmektedir. Çalismalarimiz, arastirmalarimiz ve tecrübelerimiz neticesinde daha ileri düzeyde ve daha sistemli olarak devam edecek. Küçük sporcularimizi guruplara ayirdik ve belli bir program dâhilinde her gün düzenli olarak onlari çalistiriyoruz” dediler.
Gelecek günlerde bu sporcularin hepsi elit birer sporcu olacak ve resmi müsabakalara istirak edeceklerini belirttiler.
Her yil geleneksel olarak açilan yaz ve kis yüzme kurslariyla çocuklarin saglikli gelisimlerine katkida bulunmayi amaçladiklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Bünyelerinde alaninda uzman yüzme antrenörlerinin görev aldigi kurslar sayesinde gelecegin sporcularini yetistirme gayreti içindeyiz. Çocuklarimizin egitimi bizler için çok önemli. Egitim sadece okullarda olmuyor. Ayni zamanda yüzme ve diger spor branslari da bir egitim. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak spora ve sporcuya çok büyük önem veriyoruz. Bu çocuklarimiz gelecegin Türkiye'sini insa edecek. Bundan dolayi çocuklarimizin saglikli bireyler olarak yetismelerine katkida bulunmaya gayret gösteriyoruz" diye konustu.
“Spora ve Sporcuya Deger Veriyoruz”
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde açilan ücretsiz spor okullarina yogun ilginin oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karamanli aileleri çocuklarina olan duyarliliklarindan dolayi tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya destegimiz bundan sonra da artarak devam edecektir” diye konustu.
Kisacik, her yil düzenli olarak açilan ücretsiz yaz ve kis spor okullarinda gelecegin yüzücülerini yetistirmeyi amaçladiklarini kaydederek, her yil oldugu gibi bu yilda düzenledigimiz kurslarla bilmeyenlere yüzme ögretilecek, bilenler ise kendilerini daha da gelistirme imkânina kavusacak. Vücut gelisimi ve saglik için yüzme sporu çok önemli. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak spor adina önemli çalismalar yapiyoruz ve yapmaya da devam edecegiz” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284