Karaman’da Gelecegin Basketçileri Yetisecek

Gelecegin basketbolcularini yetistirmek üzere, egitimlerine devam eden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Basketbol Spor Okullari, Gençlik Sporun ruhu ve disiplini ile topluma faydali bireyler yetistirme hedefiyle çalismalarina ara vermeden devam ediyor.

Karaman’da Gelecegin Basketçileri Yetisecek

Basketbol Milli Takimimizin Son Yillarda Uluslar Arasi Arenada Gösterdigi Basari, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde devam eden Basketbol Spor Okullarina ilgiyi artirdi.
Kazim Karabekir Spor Salonunda kizli-erkekli 80 minik ögrenci, basketbol antrenörü Yasemin Karabag nezaretinde teorik ve pratik basketbol egitimi aliyor. Karabag, Karamanli çocuklarin yogun ilgi gösterdigi basketbol okullarinda kisa sürede büyük beceriler elde eden minikler, gelecegin sporculari olma yolunda hizla ilerlediklerini ifade etti.
‘’GELECEGIN MILLI SPORCULARINI YETISTIRIYORUZ’’
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, ‘’Basketbol Türkiye’de çocuklar ve gençler tarafindan büyük ilgi gören bir spor dali. Özellikle Milli Takimlarimizin ve kulüp takimlarimizin Avrupa’daki basarilarini gören veliler çocuklarinin basketbolcu olmasini arzu ediyor.
Çocuklarimiz, gençlerimiz bizden ne isterse onun altyapisini hazirlariz. Yeter ki spor adina bizlere talep gelsin. Kurslarimizda çocuklarimiza sporun öncesinde özellikle kötü aliskanliklardan uzak durmayi anlatiyoruz. Bunlarin yani sira derslerinden bosa kalan zamanlarinda sporun hemen hemen tüm branslarinda onlara önemli beceriler kazandirmaya çalisiyoruz. Bu bilgiler dogrultusunda gençlerimizin profesyonel sporcu olmalarina olanak sagliyor ve Karaman’da gelecegin milli sporcularini yetistiriyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284