Karaman’da, Il Spor Merkezlerinden Muhtesem Açilis

Karaman’da, spor kültürünü yayginlastirmak, spor bilincini gelistirmek ve çocuklari spora yönlendirmek amaciyla düzenlenen Yaz Spor Okullari´nin açilis töreni yapildi.

Karaman’da, Il Spor Merkezlerinden Muhtesem Açilis

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan her yil binlerce Karamanli ögrencinin yaz tatillerini degerlendirmesi amaciyla toplam 20 farkli spor dalinda alaninda uzman antrenörlerin egitim verdigi yaz spor okullari bu yil da yogun katilima sahne oldu.
Kazim Karabekir Spor Salonunda Saygi Durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan baslayan açilis törenine Karaman Valisi Murat Koca, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sabri Gökmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, daire müdürleri, antrenör, sporcu ve çok sayida vatandas katildi.
Il Spor Merkezlerinin açilis konusmasini yapan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan gençlerimizin; serbest zamanlarinda yapmis olduklari sanatsal-kültürel ve sportif etkinliklerini aktif olarak sergilemelerini, milli degerler etrafinda toplumla bütünlesmelerini, görev ve sorumluluk duygularini gelistirmelerini saglamak amaciyla her yil düzenli olarak baslattigi Il Spor Merkezleri ve Engelli Il Spor Merkezleri açilis programini yapmak üzere bugün burada toplanmis bulunmaktayiz.
“Hedef, Çocuklarin Gelecege En Iyi Sekilde Hazirlamak”
Hedefimiz, çocuklarimizin gelecege iyi bir sekilde hazirlanmasi, yetenekli, gayretli ve cesaretli bir sekilde spor yapabilen bireyler haline gelmesidir.
“20 Farkli Spor Bransinda Gençlerimizin Hizmetindeyiz”
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak bu yil, 20 ayri bransta Il Spor Merkezlerimizi açmis bulunuyoruz. Kayitlarimiz yeni baslamasina ragmen 1157 çocugumuz yaz spor okullarina kayit yaptirdilar. Spor Il Müdürlügümüzün yaz spor okullarindan faydalanmak isteyen, spora ilgi duyan sporla alakali olan herkesi yaz spor okulumuza katilmalari için davet ediyorum. Amacimiz ve gayemiz her alanda oldugu gibi spor alaninda da farkli bir sehir meydana getirmek, spora duyulan ilgi ve alakayi artirmak.
Ayrica, Karaman’a geldigimiz günden bu yana bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Karaman Valimiz Sayin Murat Koca’ya bugünde aramizda oldugu için ve minik sporcularimiza destek verdigi için bir kez daha tesekkür ediyorum.
Açilis, farkli spor branslarinda egitim gören ögrencilerin hazirlamis olduklari gösteriler ile devam ederken, Wushu, Badminton ve Karate gösterileri çocuklardan ve katilimcilardan büyük begeni topladi. Sporun performans yönünün yani sira show yönünü de sergileyen ögrenciler, müzik ve ritim esliginde heyecanin bir an bile eksik olmadigi bir atmosferde gösterilerini gerçeklestirdiler.
Tören sonunda ögrenci velileri, spor hocalari ve yüzlerce ögrenci hatira fotografi çektirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284