Karaman’da Küçükler Voleybol Müsabakalari Sona Erdi

Karaman’da düzenlenen küçükler voleybol il birinciligi müsabakalari sona erdi.

 Karaman’da Küçükler Voleybol Müsabakalari Sona Erdi

  Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilan küçükler voleybol il birinciligi müsabakalari erkekler kategorisinde yapilan final müsabakalari ile sona erdi. Ilk defa seyirci önüne çikmalarina ragmen ortaya koyduklari mücadele ile alkis alan filenin minik yildizlari, gösterdikleri azim ve performansla renkli bir turnuvaya imza atti. Zorlu ve bir o kadar da zevkli geçen müsabakalar sonunda il birinciligi için ter döken minik sporcular, okullarini en iyi sekilde temsil etmek için tüm hünerlerini sergiledi. Müsabakalarda rakiplerini bir bir yenerek lider olan Ibrahim Bey Ortaokulu sampiyonluk ipini gögüslerken, Istiklal Ortaokulu ikinci, Yunus Emre Ortaokulu üçüncü oldu.

  Minik yildizlarin mücadelesini yerinde izleyen Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, müsabakalara 14 okuldan 98 sporcunun katildigini ifade etti. Tüm spor branslarinda oldugu gibi voleybol sporuna da küçük yaslarda baslamanin önemini belirten Kisacik, "Buralardan çikacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi degerlendirilmesi halinde Karaman’da voleybol alt yapisi daha saglam hale gelecek. Karaman voleybol bransin da sürekli yükselen grafigi ile dikkat çekmekte. Bizlerde bu basari grafigini daha da yukari tasiyacagiz” diye konustu.
  Müsabakada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Aslan Yildiz ve voleybol il temsilcisi Ali Sak tarafindan verildi. (IHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284