Karaman`da Spor Kompleksi Projesi`nde Çalismalar Basladi

Karaman Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanligi is birligi ile yapilacak olan ‘Bireysel Sporlar Için Spor Kompleksi Projesi’nde çalismalar basladi.

Karaman`da Spor Kompleksi Projesi`nde Çalismalar Basladi

Sümer Mahallesi'nde gerçeklestirilecek olan proje ile ilgili açiklama yapan Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, “Gençlik ve Spor Bakanligimiz ile birlikte yürüttügümüz ‘Bireysel Sporlar Için Spor Kompleksi Projesi’nde çalismalar baslamis bulunmaktadir. Proje Karaman’da spor adina büyük bir kazanimdir. Projenin üzerinde gerçeklesecegi ve bedeli yaklasik 5 milyon lira olan arsa, belediyemiz tarafindan tahsis edilmistir. Gereken imar düzenlemeleri de yine belediyemiz tarafindan yapilmistir. 2014 yerel seçimleri sürecinde vatandaslarimiza Karaman’da sporcu ve sporcularimizi en iyi noktalara getirecegimizi söylemistik. Spor alaninda önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz" dedi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, alkol, sigara ve uyusturucu madde kullaniminin çok küçük yaslara kadar düstügünün altini çizerek, “Çocuklarimizi bu kötü aliskanliklardan uzak tutmak için spor basta olmak üzere farkli sosyal donatilar olusturuyoruz. Yapimina baslanan spor Kompleksinde, judo, taekwondo, karate, güres gibi bireysel sporlarin egitimi verilecek. Çocuklarimiz bu ve buna benzer hizmetlerimiz sayesinde hem eglenceli vakit geçirebilecekler, hem de spor yapabilecekler. Bu sayede çocuklarimiz ve gençlerimiz kötü aliskanliklardan uzak, saglikli bir yasam sürecekler” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284