Karaman’da “Sporcu Fabrikasi” Hizla Yükseliyor

Karaman’da yapim çalismalari devam eden Çok Amaçli Spor Salonu(Sporcu Fabrikasi) hizla yükselmeye devam ediyor.

Karaman’da “Sporcu Fabrikasi” Hizla Yükseliyor

Karaman’da Sümer Mahallesi mevkiinde yapim çalismalari devam eden Çok Amaçli Spor Salonu(Sporcu Fabrikasi) hizla yükselmeye devam ediyor. Tesislesme anlaminda Karaman için büyük bir öneme sahip olan Sporcu Fabrikasi projesi en kisa zamanda tamamlanarak Karamanli sporcularin hizmetine sunulacak.
Yetenekli birçok sporcuyu bünyesinde barindiran ve alt yapidan yetistirdigi basarili sporculari Türk sporuna kazandiran Türk Dili’nin Baskenti Karaman, tesislesme alaninda yapilan projelerin tamamlanmasiyla birlikte Türk sporunun baskenti olma yönünde hizla ilerliyor.
“Türk Sporuna Yeni Yetenekler Kazandirmak Istiyoruz”
Karaman’in yetenekli sporcular yönünden zengin bir kent oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Göreve basladigimiz günden bu yana Karamanli sporcularimizin ulusal ve uluslararasi birçok arenada basari ve basarilarla döndügüne sahit olduk. Karaman ciddi anlamda yetenekli sporcu yönünden çok zengin bir sehir. Bizlerde Spor Il Müdürlügü olarak, yetenekli sporcularimizi daha iyi kosullarda ve daha iyi tesislerinde yetismelerini saglamak için çalismalarimiza bu yönde devam ediyoruz. Karaman için büyük bir yatirim olan Sporcu Fabrikasinin yapimi tamamlandiginda ilkokul ve lise çagindaki tüm gençlerimiz bu tesisimizden haftanin her günü rahatlikla yararlanabilecek” diye konustu.
Kisacik ayrica, “Sporcu Fabrikasi’nda saglik odalari, idari ofisler ve kafeterya gibi birçok alanlarinin bulundugunu belirterek, gençlerimizin gelecege güvenle bakabilmeleri, daha iyi ve kaliteli alanlarda spor yapmalari için yatirimlarimiza devam edecegiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284