Karaman’da Sporun Gelecegi Konusuldu

Karaman’da 2015 yilinin Spor Yili ilan edilmesinin ardindan hayata geçirilecek olan spor yatirimlari ve tesislesme atilimlarinin saglikli bir sekilde planlanabilmesi amaciyla yapilan çalismalar hiz kesmeden devam ediyor.

Karaman’da Sporun Gelecegi Konusuldu

Karaman’da 2015 yilinin spor yili olarak ilan edilmesinin ardindan spor yatirimlari ve tesislesme alaninda yapilan çalismalar hizli bir sekilde ilerlemeye devam ediyor. Bu kapsamda yapilacak olan yatirimlarin daha saglikli ve planli bir sekilde ilerleyebilmesi için Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’a yapilan hayirli olsun ziyaretine, Ak Parti Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Il Genel Meclis üyesi Adem Kapar katildi.
Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in yaptigi çalismalar ve projeler kosuldu. Spor Il müdürü Kisacik, Milletvekili Mevlüt Akgün’e yapilmasi düsünülen tesisler ve spor yatirimlari ile ilgili olarak genis bilgiler verdi. Milletvekili Akgün, yapilacak olan ve projeleri hazirlanan yatirimlari begenirken, Karaman’a gerekli olan tüm destegin verilecegini söyledi.
Milletvekili Mevlüt Akgün konusmasinin devaminda; “Karaman’in spor sehri olmasi konusunda yapilacak yatirimlari yakindan takip ediyor ve son derece faydali bu çalismalari destekliyorum. Türk Dili’nin Baskenti Karaman her zaman her seyin en iyisini hak eden bir sehir olmustur’’ dedi.
Karaman’in spor sehri olma konusunda yapilacak çalismalarin konusuldugu ziyarette, 2015 yilinda yapilacak spor yatirimlari, tesislesme adina gerçeklestirilecek çalismalar, ilçelerde bulunan spor tesislerin durumu, yeni açilacak Gençlik Merkezi çalismalari, Karaman’a alinacak ulusal ve uluslararasi spor müsabakalari, sporu tabana yaymak için yapilacak çalismalar ve Spor Il Müdürlügünün antrenör, personel ve güvenlik elemani ihtiyaci gibi konular ele alindi.
Türkiye'nin özellikle son 10 yilda tesislesme anlaminda çok iyi bir noktada oldugu belirten Spor Il Müdürü Kisacik, olimpik olsun ya da olmasin tüm branslarin Karaman’da saglikli nesillerle gelecege merhaba demesinde büyük sorumluluklar üstlendigini söyledi.
Tesislesme hamlesi ile Karaman’da spor yatirimlarinin ve tesislesme hamlelerinin ciddi anlamda arttigina dikkati çeken Il Müdürü Kisacik, "Hazir olan kapasitemizin de yakin zamanda yeni eklenecek tesislerimiz ile daha da güçlü bir hale gelecek. Sporcularimizin bütünüyle hareket ederek gelecegin sampiyonlarinin bu topraklarda yetismesi noktasinda tüm irademizi kullanacagiz. Bakanligimiz koordinesinde Karaman’da tüm Sivil Toplum Kuruluslarimizla yapacagimiz ortak çalismalar sonucunda Karaman’in spor sehri olmasi yolunda güzel adimlar atacagiz. Özelikle spora verdigi desteklerden dolayi, Karaman’da sporun gelismesine her türlü imkâni bizlere saglayan Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanimiz Lütfi Elvan’a ve Karaman Valimiz Murat Koca’ya tesekkürlerimi sunuyorum" seklinde konustu. (Spor Servisi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284