Karaman’da Taekwondo Hız Kesmiyor

Karaman ilimizde Taekwondo sporunda sayısız Ulusal ve Uluslar arası şampiyonluklara imza atan sporcularımızın hedefleri daha büyük başarılara imza atarak Milli sporcu sayısını 22’ye çıkardı.

Karaman’da Taekwondo Hız Kesmiyor

Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ve Emin Duru sporcular ile birlikte fabrikada öğle yemeği yiyerek Şampiyona ile ilgili bilgi alarak bu güne kadar bu çalışmalara destek olduklarını ve bundan sonrada desteğe devam edeceklerini sporcuların sporun yanında okullarındaki başarılarından dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyerek başarılar dilediler.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Faaliyet programında yer alan ve Grant pist puanı Olimpiyat puanlarını da barındıran Antalya Belekte 6-14 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak Uluslar arası Minikler Avrupa Kulüpler şampiyonası ve Poomse ve Açık Open Takwondo Şampiyonalarına Karaman ilimizden Taekwondo il temsilcisi ve Performans Spor Kulübü antrenörü Ali Can nezaretinde 10 sporcu ile katılacağız. Ayrıca İlimiz Gençlik SK. Antrenörlerinden İbrahim Kafalı Milli Takımlarda antrenör olarak görevlendirilmiş ve bu şampiyonada Milli Takım antrenörlüğü yapacaktır.  İlimizi temsilen katılacağımız bu şampiyonalarda ilk Olimpiyat puanlarını alacağımıza ve daha ileriki zamanlarda Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Hayati Kısacık beyin maddi manevi destekleri bize büyük güç vermekte. Bugüne kadar sporcuların yanında yer alan ve desteğini hiç esirgemeyen Sponsorumuz Duru Bulgur Yönetimine Velilerimiz ve Sporcularımız adına ne kadar teşekkür etsek azdır. Bütün zorluklara rağmen bugüne kadar aldığımız başarıların üzerine daha büyük başarılar almaya davam edeceğiz bizim işimiz mücadele etmek. Biliyoruz ki bizlerle ilgili ön yargıyı bozmak Olimpiyat şampiyonu yetiştirmekten daha zor ama biz sporcuyuz ve kim nasıl bakarsa baksın nasıl düşünürse düşünsün sadece spor yapacağız ve öylede devam edeceğiz” dedi.

Avrupa Şampiyonalarına ilimizden katılacak sporcuların isimleri ise şöyle;

Yıldızlar: Berra Gülfem Çelik

Gençler: Samet Çelik – Berna Akbulut – Hilal Şimşek - Cenk Batuhan Arslan – Tunahan Kozan – Senem Bacaksız

Büyüker: Aslı Koçak – Selçuk Akbaş – Selahattin Akbaş

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284