Karaman’da Taekwondo Söleni Basladi

27 Subat-1 Mart 2015 tarihleri arasinda gerçeklesecek olan Anadolu Yildizlar Ligi Taekwondo Yari Final müsabakalari Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilan açilis töreninin ardindan basladi.

Karaman’da Taekwondo Söleni Basladi

Kazim Karabekir Spor Salonunda Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin okunmasiyla baslayan açilis törenine, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Aslan Yildiz, yönetici, antrenör ve sporcular katildi.
Karaman’in ev sahipligini yaptigi Anadolu Yildizlar Ligi Taekwondo yari Final müsabakalarina, ilimiz sporcularinin da yer aldigi Adana, Antalya, Aksaray, Burdur, Isparta, Kayseri, Konya, Mersin, Nigde, Sivas, Hatay, Kirsehir, Nevsehir ve Osmaniye illerinden 12’si erkek, 11’i bayan takimi olmak üzere toplam 205 sporcu katildi.
Yari final müsabakalarinda dereceye giren sporcular, Sivas ilinde yapilacak olan final müsabakalarina katilma hakki elde edecekler.
Açilis töreninin ardindan açiklamalarda bulunan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Karaman’in ev sahipliginde düzenlenen Türkiye Anadolu Yildizlar Ligi Taekwondo yari final müsabakalari 24 ilin katilimiyla bugün baslamis bulunmakta. Sporcularimiz güçlü rakipleri karsisinda gruplarindan çikarak illerini temsil etmeye hak kazanmislardir. Burada bulunan tüm takimlara ve sporcularimizin bu seviyelere gelmelerinde en büyük pay sahibi olan antrenörlerini tebrik ediyorum ve final yolunda tüm takimlarimiza basarilar diliyorum" dedi.
27 Subat - 01 Mart 2015 tarihleri arasinda yapilacak olan taekwondo yari final müsabakalari 1 Mart 2015 Pazar günü sona erecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284