Karaman’da Yaz Spor Okullari Tanitimi Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen ücretsiz yaz spor okullari ve engelliler il spor merkezleri tanitimlari kentin farkli yerlerinde devam ediyor.

 Karaman’da Yaz Spor Okullari Tanitimi Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan her yil okullarin tatile girmesinden sonra açilan yaz spor okullarina kayitlar bu yil da devam ediyor. 08 Haziran 2015 tarihinde baslayan yaz spor okullarinda egitimler devam ederken bir taraftan da alaninda uzman brans antrenörleri tarafindan Atatürk Park Meydani ve Aktekke Kent Meydani gibi alanlarda tanitim stantlari açilarak tanitimlar yapiliyor. Yogun ilgi gören stantlarda spor branslarini tanitan antrenörler, kayit yaptirmak isteyen vatandaslarin merak ettigi sorulari yanitlayarak, çocuklari için en uygun olan bransa yönlendirmede yardimci oluyorlar.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, ücretsiz olarak açilan yaz spor okullari ve engelliler il spor merkezlerinin tanitimlarini daha genis ve kapsamli hale getirmek amaciyla stant açtiklarini belirterek,” Tanitimlarin daha ilk gününde yogun talebin olmasi sevindirici. Her yil oldugu gibi bu yilda tüm ögrencilerimizi spor yapmaya davet ediyoruz. Spor branslarimizin tanitimlari kentin yogun oldugu yerlerde antrenörlerimiz tarafindan devam edecek. Çocuklarini yaz spor okullarimiza kayit yaptirmak isteyen vatandasimiz ise, antrenörlerimizin yönlendirmesi ile çocuklarini en uygun olan spor bransindan egitim almasini saglayabilecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284