Karaman’da Yüzme Il Birinciligi Yarismalari Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen okullararasi küçükler ve yildizlar yüzme il birinciligi yarismalari sona erdi.

Karaman’da Yüzme Il Birinciligi Yarismalari Sona Erdi

Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda gerçeklestirilen minikler ve yildizlar yüzme yarismasi 10 kategoride 60 sporcunun katilimi ile gerçeklesti. Yarismalarda sporcular okullarini en iyi sekilde temsil edebilmek ve il birinciligi için kiyasiya mücadele etti. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in da izledigi yarismalarda sporcularin ortaya koydugu mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Kategorisinde rakiplerini bir bir yenerek sampiyon olan sporcular gerçeklesecek olan bölge grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etti. Müsabakada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, tarafindan verildi.
Küçük ve yildiz sporculari il birinciligi yarismalarinda gösterdikleri performanstan dolayi kutlayan Il Müdürü Hayati Kisacik, "Sporcularimiz antrenmanlarda gösterdikleri çabayi firsata dönüstürmeyi basarmistir, onlarin daha iyi dereceler alarak grup yarismalarinda Karaman’i en iyi sekilde temsil edeceklerine inaniyorum" seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284