Karamangücü Gençlik, Evinde Ordu Ihtisas’i Konuk Ediyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. ligi C grubunda ilimizi basariyla temsil eden ve suana kadar oynadigi 3 karsilasmayi da kazanarak ligde agirligini ve gücünü ortaya koyan Karamangücü Gençlik bayan voleybol takimi 17 Kasim Pazar günü ilimiz Kazimkarabekir Spor Salonunda Ordu Ihtisas takimini konuk edecek.

Karamangücü Gençlik, Evinde Ordu Ihtisas’i Konuk Ediyor

Ordu Ihtisas ligde 3 puanla 8. sirada yer alirken Karamangücü rakibi karsisinda iyi bir oyun ortaya koyarak dörtte dört yapmayi hedefliyor.
Takim ruhunu yakalayan ve göstermis oldugu performans ile rakiplerinin korkulu rüyasi olan ilimizin güçlü ekibi bu hafta galibiyet parolasi ile sahaya çikarak yoluna puan kaybetmeden devam etmek istiyor.
Karamangücü Baskan Yardimcisi Faruk Kömürcü yaptigi açiklamada; “Karaman’i en iyi sekilde temsil ettigimiz TVF 3. Liginde iyi bir baslangiç yaptik. Puan kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Insallah lig sonunda maç vermeden ligi tamamlamayi hedefliyoruz. Karamanli Sporseverleri maçlarima gelip bize destek olmalarini bekliyoruz. Kulüp olarak en büyük ihtiyacimiz Karaman’in bize destek olmasi.” dedi.
Kazim Karabekir Spor salonunda 17 Kasim Pazar günü saat 15:00 de baslayacak maçta Filenin Sultanlarina basarilar diliyoruz.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284