Karamangücü Ilk Yarinin Son Maçinda Ordu Türk Telekom’u Konuk Ediyor

Ilimizi Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi C grubunda temsil eden Karamangücü, yilin son maçinda lider Ordu Türk Telekom’u konuk edecek.

Karamangücü Ilk Yarinin Son Maçinda Ordu Türk Telekom’u Konuk Ediyor

Geçtigimiz hafta Numune Spor’a talihsiz bir sekilde maglup olan Filenin Sultanlari ilk yarinin son maçinda lider Ordu Türk Telekom’u yenerek grubunda tekrar liderlige yükselmenin planlarini yapiyor. 2013 yilinin son maçinda yeni yila iyi bir baslangiç yaparak 2. Lig sansini devam ettirmek isteyen Karamangücü’nde tek hedef galibiyet. Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanacak müsabaka Pazar günü saat 13.00’de baslayacak. Karamanli sporseverleri yaninda görmek isteyen Karamangücü Yönetimi seyircinin çok önemli oldugunun farkinda.
Yönetim Kurulu üyesi ve Voleybol Subesi Sorumlusu Ferhat Koç, “Ilk yarinin son maçinda grubumuzun en güçlü ekibi Ordu Türk Telekom ile karsilasiyoruz. Yilin son maçi ve bu maçi kazanarak liderlige tekrar yükselmek istiyoruz. Bu Pazar oynanacak müsabakaya Karaman Halkini mutlaka bekliyoruz. Voleybol bu sehrin elit sporudur. Bu takimin tek ihtiyaci tribünlerin dolmasidir. Halkimiz ve hemserilerimizden bize destek olmalarini istiyoruz. Son bir haftadir takimimiz yogun bir sekilde antrenmanlarini sürdürüyor. Insallah bu maçi kazanarak Karaman’i daha üst seviyelerde temsil etmeye devam edecegiz” dedi.
29 Aralik Pazar günü saat 13.00’de Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanacak Karamangücü – Ordu Türk Telekom maçina tüm Karamanli sporseverlerin davetli oldugu ve girislerde ücret alinmayacagi açiklandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284