Karamangücü, Play Off Hazirliklarini Sürdürüyor

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligde Karaman’i temsil eden Karamangücü Bayan Voleybol Takimi grubundan sampiyon çikarak 2. Lig Play Off lara katilma hakkini kazanmisti.

Karamangücü, Play Off Hazirliklarini Sürdürüyor

TVF 3. Lig 2013–2014 sezonunda grubunu sampiyon olarak bitiren Karaman’in gururu Karamangücü Bayan Voleybol takimimiz bu hafta Ankara’da Selim Sirri Tarcan Spor salonunda 2. Lig Play Off larina katilacak. 3. Ligin 4 gurubundan lider ve ikinci bitiren 8 takimin iki gurupta mücadele edecegi Play Off müsabakalari 27 – 28 – 29 Mart’ta yapilacak. Müsabakalar sonunda 2 grubu 1. ve 2. bitiren takimlar 2. Lige yükselecek.
Temsilcimiz Play Off maçlari için Ankara’da çalismalarina basladi. Karamangücü Baskani Yusuf Ünalan, “Zorlu bir sezonu basarili bir sekilde bitirdik. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bizim amacimiz Karaman’i lig seviyesinde en iyi sekilde temsil ederek, gençlerimize spor yaptirmak amaciyla bir hedef koymakti. Hedefimize ulastigimizi düsünüyorum. Sezonun ilk yarisinda bir sorunlar yasadik, ama bunlari asmasini bildik. Önümüze ummadigimiz yerleden ummadigimiz, daha önce basimiza hiç gelmeyen ve spor camiasina yakismayan sikintilar geldi. Fakat samimiyet ve dürüstlükle bütün sorunlari astik. Dogru olana Allah yardim ediyor. Sporcularimiz ve Antrenörlerimizin üstün gayretleri ile 2. Ligin kapisini araladik. Hepsine Karaman adina tesekkür ediyorum. Play Off müsabakalarinda bize destek olarak Selim Sirri Tarcan Spor Salonuna gelecek olan Ankara Karamanlilar Dernegine simdiden tesekkür ediyorum. Insallah play offlardan çikarak Karaman’i gelecek sene 2. Ligde temsil edecegiz”dedi.
1. Grupta
Antalya B. Sehir Bld
Karamangücü
Istanbul B. Sehir Bld.
Elazig DSI
2. Grupta
Sakarya Yeni Hendek
Gaziantep Merinos
Kale Yesilbayramiç
Ordu Telekom

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284