Karamangücü Play Off Kapisini Araladi

Karamangücü Bayan Voleybol Takimi önemli Ankara deplasmanindan 3 puanla döndü.

Karamangücü Play Off Kapisini Araladi

TVF 3. Liginde Karaman’i temsil eden Karamangücü sezonun son 3 maçindan biri olan Numune Spor maçini 13–25, 21–25, 25–22, 22–25 set skorlari ile 1–3 kazandi. Bu sonuçla play off için avantajli duruma geçti. Numune Sporun 3 puan önüne geçen Karamangücü son iki maçinida kazanarak 2. Lig play off gruplarina kalmanin hesabini yapiyor.
Cumartesi günü 13.00’de Bestepe Spor salonunda oynanan müsabakaya Ankara Karamanlilar Dernegi büyük ilgi gösterdi. Ankara’da bulunan Karamanlilar Bestepe Spor Salonuna gelerek Karaman’i temsil eden takimimizi maç boyunca desteklediler. Karamangücü kulübü Baskani Yusuf Ünalan ile birlikte, Basbakanlik Etik Kurulu Dairesi Baskani Osman Saglam, TVF Baksan Yardimcisi M. Akif Üstündag, Karaman Eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Eski Karaman Il Genel Meclisi Üyesi Murat Armutlu ve Karamanli birçok bürokrat maçi birlikte izlediler.
Ankara Karamanlilar Dernegi Baskani Veli Bozkir; “Kizlarimiza bize bu heyecani yasattiklari için çok tesekkür ediyoruz. Allah yollarini açik etsin. Voleybol federasyonumuz 2. Lig play off müsabakalarini burda yapacagi yönünde duyumlarimiz oldu. Takimimizi play off maçlarinda burda sonuna kadar destekleyip 2. Lig yolunda yalniz olmadiklarini hissettirecegiz.”dedi. Yaklasik 70 kisilik Karamanli grubu maçin bitisi ile birlikte büyük sevinç yasadilar.
Maç sonrasi Ankara Karamanlilar Derneginin davetine katilan Karamangücü Baskani Yusuf Ünalan, Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Koç, Sportif Direktör Burçin Albayrak Antrenörler Murat Özsever ve Sadik Tekin ve oyuncular Ankaraman Der Yönetimine tesekkür ettiler. Maç sonunda açiklamalarda bulunan Ferhat Koç, “Öncelikle hocalarimiz ve sporcularimiza emeklerinden dolayi tesekkür ediyoruz. Baskanimiz Yusuf Ünalan bu zorlu deplasmanda bize katilmasi ayri bir motive oldu. Sezon boyunca ilk defa bir hafta Karaman’da kamp yaparak antrenman yaptik. Oyuncularimiz 7 kisi olarak buraya geldiler. Devre arasinda takimimizin bozulmasi için çaba gösterenlere en güzel cevabi sahada verdik. Bu çocuklara güvenimiz tam, yönetim olarak elimizden gelen fedakârligi yapmaya çalisiyoruz. Sporcularimizda özveri ile mücadele ederek Karaman’i en iyi sekilde temsil ettiler. Insallah son iki maçimizda 4 puan alarak 2. Lige çikacagiz. Burada unutulmamasi gereken en önemli faktör, rakiplerimizin oyuncu degistirme sansi var, fakat biz maçlarimizi 7 kisi ile yani oyuncu degisiklik hakkimiz olmadan tamamlamak zorundayiz. Zoru basardik, imkânsiz olan biraz vakit alacak. Bizi izlemeye devam edin.”dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284