Karamangücü Yönetimi: Spor Il Müdürlügü’nden Bir Türlü Destek Göremedik

Türkiye Voleybol Bayanlar 3. ligi C grubundaki temsilcimiz Karamangücü, Numunespor yenilgisinde en önemli faktörün Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün ilgisizligi oldugunu iddia etti.

Karamangücü Yönetimi: Spor Il Müdürlügü’nden Bir Türlü Destek Göremedik

Ligin 9. haftasinda Numune Spor ile karsilasan Karamangücü Bayan Voleybol takimi, sezonun ilk maglubiyetini aldi. 7 maçta sadece 2 set kaybeden Karaman temsilcisi çokta üst seviye olmayan Numune Spora yenilmesi oldukça moral bozucu olsa da uzun soluklu lig maratonunda telafisi olabilecek bir kayip olmasi teselli etti.
Alinan bu maglubiyet sonrasinda Karamangücü yönetimi yazili bir açiklamada bulunarak, “Karamangücü Gençlik ve Spor Kulübü olarak sezon basinda geçen yil Bölgesel ligden sampiyon olarak çikan Bayan Voleybol takimimizi 3. Lige katilimi için yola çiktik. Yönetimimiz hocalarimiz ve sporcularimiz olarak Karaman’i en iyi sekilde temsil ederek, bir üst lige nasil tasiriz bunun çabasini sergiliyoruz. Geride kalan 3 aylik periyotta maddi anlamda hiçbir kurum veya sahistan destek almadan yolumuza devam ediyoruz. Karaman çapinda esine az rastlanir bir basari yakaladik. Bu basari çizgimizle orantili Karaman’daki spor kamuoyunun da ilgisine mazhar olduk. Fakat ne hikmetse Karamanda sporu yöneten kurum olan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügünün destegini bir türlü göremedik. Biz takimimiza maddi anlamda her hangi bir katki beklemiyoruz, fakat bir kaç haftadir yasadigimiz olumsuzluklar bizi ciddi manada endiseye sevk etti. Sanki Karaman’i en üst lig bazinda temsil eden takimimiz evinde oynadigi maçlara deplasmanda çikiyor havasi olustu. Geride kalan iki ayda 3 Lig de iddiali durumda olan takimimiza yardimci olmak bir yana engel olunmak istenmesi bizi çok üzmektedir. Son olarak bu hafta Numune Spor maçinda oyuncularimiza her zamankinden farkli olarak bir soyunma odasi verilmis. Bu soyunma odasi duvarlarindan tavanina kadar suyla yikanarak sanki bir deplasman takimina kötü motivasyon olusturmak için hazirlik yapilmis bir havasi vardi. Rutubet ve nemden içerisi görünmüyor, sanki buhar odasi gibi bir durumu vardi. Salon maça 30 dakika olmasina ragmen isitmalari yakilmamisti. 3 hafta önce gelen file direkleri gelmesine ragmen halen eski file ve direkleri ile müsabaka oynanmaya devam ediliyor. Sezonun basindan alinmasi gereken müsabaka toplari halen temin edilmemis ve maçlar eski toplarla oynanmaktadir. Her ne kadar olumsuzluklari görmezden gelerek Karaman’i en iyi sekilde temsil etmek için elinden geleni yapan sporcularimiz bu maç öncesinde koridorda maç toplantisi yaparak, koridorda giyinmislerdir. Maçi kaybetmemizin en büyük faktörü maç öncesi de-moralize olan sporcularimiz olumsuz sartlarda sahaya çikmistir. Kulüp Yönetimi olarak bu hafta yasananlarin art niyet olamadan yasandigini farz ederek, ilgili kurumdaki personel zafiyetini kamuoyun vicdanina birakiyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284