Karamangücü’nden Ilk Yariya Buruk Veda

Ilimizi Türkiye Bayanlar 3. Voleybol Ligi C grubunda temsil eden Karamangücü Gençlik ilk yariya buruk veda etti.

Karamangücü’nden Ilk Yariya Buruk Veda

26 Ekim’de baslayan ligde 8. haftaya kadar namaglup ünvaniyla puan siralamasinda ilk siralarda yer alan ve ligin 6. haftasinda Samsun Gazi Lisesi’ni yenerek liderlik koltuguna oturan Karamangücü Gençlik’e 8. haftada nazar degdi. Kendi saha ve seyircisi önünde Numunespor’a 3-0 maglup olan ve ligde ilk maglubiyetini alan kizlar liderlik koltugunu da Ordu Telekom’a kaptirmisti. Ilk yarinin son maçi bu nedenle büyük önem tasiyordu. Kendi evinde lider Ordu Telekom’u konuk eden Karamangücü, bu maçi kazandigi takdirde yeniden liderlik koltuguna oturacakti. Ama olmadi sans yine gülmedi.
29 Aralik Pazar günü Kazim Karabekirspor Salonunda oynanan ve ilk yarinin son karsilasmasi olan Ordu Telekom karsisina galibiyet için çikan Karamangücü maçin ilk setinde 18-25 rakibine boyun egerken ikinci sette toparlandi ve 28-26’lik skorla skoru esitledi. Ancak üçüncü sette 17-25, dördüncü sette ise 15-25 gibi farkli sayilarla rakibi Ordu Telekom’a boyun egerek ilk yariyi 3. sirada tamamladi.
Karsilasma öncesinde Vali Murat Koca, Karamangücü ekibini Kazimkarabekir Spor Salonunda ziyaret ederek basarilar diledi.
Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi’nin ikinci yarisi 12 Ocak’ta baslayacak. Temsilcimiz Karamangücü ikinci yarinin ilk karsilasmasini yine kendi saha ve seyircisi önünde Haydarpasa Lisesi ile yapacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284